Java Games: Flashcards, matching, concentration, and word search.

Maths: Elapsed Time

Determining the amount of time that has elapsed between two time periods.

AB
12:40 am to 1:30 am50 minutes
3:00 pm to 6:30 pm3 hours 30 minutes
2:35 am to 4:50 am2 hours 15 minutes
1:40 pm to 5:30 pm3 hours 50 minutes
6:00 pm to 1:00 am7 hours
4:15 am to 7:30 am3 hours 15 minutes
8:32 am to 10:45 am2 hours 13 minutes
4:15 pm to 8:05 pm3 hours 50 minutes
6:50 am to 8:40 am1 hour 50 minutes
12:00 am to 5:30 pm17 hours 30 minutes
10:45 am to 3:15 pm4 hours 30 minutes
2:20 pm to 6:15 pm3 hours 55 minutes
7:50 pm to 12:05 am4 hours 15 minutes
noon to midnight12 hours
12:32 am to 12:56 am0 hours 24 minutes
5:55 pm to 6:25 pm30 minutes
8:42 am to 12:16 pm3 hours 34 minutes
5:00 am to 2:00 pm9 hours 0 minutes
3:57 pm to 6:32 pm2 hours 35 minutes
4:51 am to 8:46 am3 hours 55 minutes

This activity was created by a Quia Web subscriber.
Learn more about Quia
Create your own activities