Vertegenwoordiging van het OOP in de MR van De Heemgaard.

De medezeggenschapsraad (MR) van De Heemgaard bestaat op dit moment uit onder andere 8 personeelsleden, van wie er twee afkomstig zijn uit het OOP. Als de nieuwe Wet op de Medezeggenschap van kracht wordt, zou dit voor de personeelsvertegenwoordiging kunnen gaan betekenen, dat er 6 personeelsleden zitting gaan nemen, van wie 1 of 2 OOP-ers.

Wat is jouw mening over de volgende zaken? 1. Docenten zijn goed op de hoogte van de knelpunten in de werkzaamheden van het OOP.
   
    1 2 3 4 5     weet ik niet
  oneens  eens  


 1. Docenten zijn goed op de hoogte van de taakbelasting van het OOP.
   
    1 2 3 4 5     weet ik niet
  oneens  eens  


 1. De belangen van het OOP zijn dezelfde als die van de docenten. Het is niet nodig dat er speciaal voor het OOP mensen in de MR zitten. Een docent kan net zo goed de belangen van het OOP in de MR behartigen als een OOP-er.
   
    1 2 3 4 5     weet ik niet
  oneens  eens  


 1. In de MR worden toch vooral onderwijszaken en docentenzaken besproken. Het gaat maar zo weinig over belangen van het OOP, dat het niet nodig is dat er speciaal voor het OOP mensen in de MR zitten.
   
    1 2 3 4 5     weet ik niet
  oneens  eens  


 1. Op dit moment bestaat in principe 25 % van de personeelsleden in de MR uit OOP-ers (2 personen van de 8). In de toekomst is de kans groot dat er nog maar 1 OOP-er in de MR zit (1 OOP-er en 5 OP-ers). Deze OOP-er zal dan waarschijnlijk ook lid zijn van de GMR (dat is de overkoepelende MR van De Heemgaard en de drie scholen van Sprengeloo).Ik vind deze vertegenwoordiging in de MR van De Heemgaard:
   
    1 2     er hoeft van mij geen OOP-er in de MR te zitten.
  onvoldoende  voldoende  


 1. Heb je nog opmerkingen die je verder kwijt wilt? Schrijf ze dan svp hieronder!

TOA scheikunde
CSG De Heemgaard
Apeldoorn